KezdőlapKözéletDVCSH: dolgoznak a szolgáltatás helyreállításán

DVCSH: dolgoznak a szolgáltatás helyreállításán

-

Hétfőn reggel és délelőtt városlakók jelezték, hogy a korábbiakhoz képest akadozik az ellátás, egyes bejelentők azt is érzékelték, hogy barnás víz folyik a csapból. 

A történtekről a DVCSH Kft. azt a tájékoztatást adta, hogy munkatársaik  hétfőn reggel 6 órakor észlelték a számítógépes felügyeleti rendszerükön keresztül, hogy az Építők úti régi víztoronyban radikálisan csökken az ivóvíz szintje.  A karbantást végző szakemberek elvégezték a hiba felderítését, s megállapították, hogy magában a víztoronyban lévő töltővezeték hibásodott meg. A régi víztornyot kizárták a szolgáltatásból, s az ellátást az új víztoronyról oldották meg a javítás idejére. Ez a probléma a régebbi városrészeket és a családi házas övezeteket érintette a Belvároson, Barátságvárosrészen keresztül a Kertváron és Újtelepen át az Óvárosig. 

A szolgáltatást sikerült az új víztornyon keresztül az érintett területeken is már reggel 8 órára biztosítani. A DVCSH a javítás elvégzése után visszaállítja az eredeti vízszolgáltatási területeket.  E beavatkozások következményeként fordulhatott elő esetenként némi nyomás csökkenés,illetve az áramlás megváltozása miatt az is, hogy barnás színű lett egy időre a csapvíz, ám ez az egészségre nem veszélyes.

A társaság hangsúlyozta, hogy munkatársai azon dolgoznak, hogy a szolgáltatás megszokott minősége mielőbb helyre álljon. 

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Dr. Molnár Lászlóra emlékeztek a selmeci hagyományok őrzői

0
Legendás főigazgatójukra, a 25 éve elhunyt Dr. Molnár Lászlóra emlékeztek a selmeci hagyományokat őrző hallgatók a dunaújvárosi köztemetőben - adta hírül felsőoktatási intézményünk. Dr....
DunaOnline

FREE
VIEW