Politika

Cserna Gábor: „nőjenek fel ehhez a hatalmas feladathoz”

A Fidesz Dunaújvárosi szervezetének elnöke közleményben reagált a tegnapi napon az önkormányzat lapjában megjelent írásra:

Szeretném megnyugtatni Nyulasi Zsoltot, aki a Dunaújváros hetilapban hosszadalmasan a helyi Fidesszel foglakozik, értünk aggódik, minket értékel, ne aggódjon. Dolgozunk, ennek eredményét meg is fogja megbízóival együtt hamarosan tapasztalni.

Jól tudjuk, hogy udvari tollnokként nincs más lehetősége, mint az ellenzéki szervezetet szapulni, meg is értjük, mert csak fárasztó lehet a Pintér és társai körüli mindennapos hozsannázás.

A választásokról. Sok mindenben igaza van, csak a tényekben nem. Ugyanis helyben a Fideszt egyedül egyetlen párt és alakulat sem lett volna képes legyőzni. Az októberi 41 százaléknyi ránk adott szavazat országos szinten is kiemelkedő eredmény. Nagyon köszönjük, hogy ennyire aggódik azon, mit és hogyan dolgozik az ellenzék, jól esik a törődés, de higgye el, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy mivel tartozunk Dunaújváros polgárainak, s azoknak a városlakóknak, akik bíztak és bíznak a jobboldali értékekben, s abban a fejlődésben és létbiztonságban, amit az elmúlt 9 évben biztosítani tudtunk. Felújított utak,iskolák,megújult épületek, terek, fejlődő ipar, többször ki- és megsegített Dunaferr.Ennek további biztosítása és folytatása most már Pintér Tamás és a pesti jobbikos barátainak a feladata és felelőssége, hiszen ők irányítják a várost.

Az iváncsai ipari parkról. A beruházás nem helyettesítette a dunaújvárosit, egyszerűen a beruházók nem akartak idejönni, mert nem volt akkoriban a városban szabad munkaerő. Olyan helyre, ahol nincs munkaerő, nem szívesen építenek gyárat, ezért nem állt neki a Hankook sem a negyedik ütemének. Tehát a kérdés nem az volt,hogy Dunaújváros vagy Iváncsa, hanem Iváncsa vagy semmi. Így tudtunk munkalehetőséget és adóbevételt is biztosítani városunknak.

Egyébként semmi nincs veszve, hiszen az a szabad terület , ami még a városé, továbbra is értékesíthető, nekünk megvoltak rá a terveink. Reméljük, Pintér Tamás jól halad az előkészítésével. S azt is reméljük, hogy Pintér Tamás és pesti jobbikos városunkat vezető ismerősei már több beruházót idehoztak. Őszintén kívánjuk, hiszen ahogy barátjának, az ISD Dunaferr vezérigazgatójának levelét olvassuk, szükség is lesz hamarosan rá.

A választók többségének bizalma és felhatalmazása miatt kötelességük munkahelyeket teremteni, beruházásokat támogató környezetet létrehozni, olyan intézkedéseket tenni, amelyek lehetővé teszik, hogy Dunaújváros létező, fejlődő, élhető város maradhasson.

E felelősség elől nem menekülhet el sem Pintér Tamás, sem Kálló Gergely. Őszintén kívánom mindannyiunk érdekében, hogy nőjenek fel ehhez a hatalmas feladathoz.

Mi, ahogy eddig is, továbbra is mindent megteszünk a magunk eszközeivel, hogy a város működőképessége és munkalehetőségei megmaradjanak.

Pintér Tamásnak és társainak pedig azt üzenem, hogy a fullajtárjaival ne a Fidesz munkáját értékeltesse, hiszen nem azért választották meg.

Nyissa ki az élményfürdőt, adja birtokba a városlakóknak a sportlétesítményeket, fizesse ki az üzemeltetőket, írjon ki törvényes pályázatokat, a barátaik, rokonaik helyett szakembereket vegyen fel önkormányzati cégekhez, adjon jövőképet a városnak, legyen fejlődés, legyenek munkahelyek, mert őt, őket ezért választották meg.

Cserna Gábor

elnök, Fidesz Dunaújvárosi Szervezete

-Hirdetés-

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
DunaOnline

FREE
VIEW