KezdőlapKékfényLopás miatt történt rendőri intézkedés

Lopás miatt történt rendőri intézkedés

-

Székesfehérváron csoportos garázdaság, Dunaújvárosban körözés és lopás miatt történt rendőri intézkedések.

Székesfehérváron, a Piac térről érkezett bejelentés 2020. május 18-án délután, amely szerint többen összeverekedtek, rugdosták egymást és szitkozódtak. A rendőrség munkatársai az erőszakoskodó sárosdi, csákvári és székesfehérvári lakosokat előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, egyikőjüket őrizetbe vették.

A dunaújvárosi járőrök 2020. május 18-án délelőtt elfogtak, a rendőrségre előállítottak, majd őrizetbe vettek egy 27 éves helyi lakost. A férfi ellenőrzése során ugyanis megállapítást nyert, hogy a Székesfehérvári Törvényszék és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság is a körözését rendelte el.

Dunaújvárosból, a Kandó Kálmán térről, 2020. május 18-án délután a rendőrök előállítottak két 19 éves férfit, akik a gyanú szerint nem sokkal korábban egy 62 éves férfi figyelmét elterelve, a kezéből kikapták annak tárcáját a benne lévő készpénzzel és okmányokkal együtt. A két helyi lakos ellen lopás vétség megalapozott gyanúja miatt a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

police.hu

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tíz mázsa pontyot telepítettek a Felső-öbölbe

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról tájékoztatja a pecásokat, hogy az idei első pontytelepítés megtörtént, amelynek során 10 mázsa ponty került telepítésre a Felső-öbölbe. Fontos,...
DunaOnline

FREE
VIEW