KezdőlapKözéletTöbb matematikai felkészítő tanfolyamot indított az egyetem

Több matematikai felkészítő tanfolyamot indított az egyetem

-

Sikerrel zárult a Dunaújvárosi Egyetem matematika felkészítő tanfolyama. Mint arról felsőoktatási intézményünk beszámolt, egy EFOP-os pályázat keretében több érettségire való felkészítő programot indíthatott 2019-ben és 2020-ban.

A tanfolyamon résztvevő fiataloknak középszinten, a középiskolai matematika tananyaghoz igazodva heti rendszerességgel legalább két alkalommal tartottak előadásokat. Az órát természetesen digitális formában különböző online módszerek segítségével tartotta az oktató. A felkészítő alkalmak során megközelítőleg 10 – 15 fő vett részt. Az egyetem arról is ír, hogy a későbbiekben is szeretnének ilyen képzést szervezni, amelyet minden középiskolás felvételi előtt álló személynek, egyetemista FOSZK-s hallgatóknak ajánlják, de szinte bárkinek, aki felvétel előtt áll, így akár munkavállalóknak is.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pomázi Csaba jókívánságai Pintér Tamás részére

0
A Dunaújváros távhőszolgáltatását érintő szerdai cikkünk tartalmi részét Pintér Tamásnak írt levelében megerősítette Pomázi Csaba. Emellett arról is tájékoztatta a polgármestert, hogy így a...
DunaOnline

FREE
VIEW