KezdőlapKözéletIngyenes angol nyelvi képzést szervez az egyetem

Ingyenes angol nyelvi képzést szervez az egyetem

-

A Dunaújvárosi Egyetem számos szolgáltatásával kívánja leendő, valamint felsőoktatási szakképzéses hallgatóiból kihozni a maximumot, hogy egyetemi éveik alatt is sikeresek legyenek.

Egy EFOP-os pályázat által ismét ingyenes angol nyelvtanulási tanfolyamot szervez. A résztvevőknek 8-10 fős csoportokban, 60 órás képzéssel, heti 2×2 óra intenzitással a Dunaújvárosi Egyetem campusán és digitális online formában lesz alkalmuk teljesen díjmentesen fejleszteni meglévő tudásukat.

Az elmúlt években számos tanfolyamot indított már az intézmény, amelyeknek sikerességét jól mutatja, hogy a kurzuson résztvevő személyek nem sokkal a végzést követően örömmel jelezték az oktatóknak, hogy sikeres nyelvvizsgát tetettek. A felvétel és a csoportok kialakítása az előzetes szintfelmérő és a jelentkezési sorrend alapján kerül kialakításra. Jelentkezni, bővebb információt kérni az egyetem email-es elérhetőségén lehet.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Végéhez ért az egyetem nyílt tantárgyi képzése

0
A Dunaújvárosi Egyetem Informatikai Intézete sikeresen zárta a "Fejlett IT infrastruktúrák" című nyílt tantárgyát. Mint azt felsőoktatási intézményünk részletezte, a márciusban indult, "Fejlett IT...

Próbavizsgák voltak a bv-ben

Lányok napja az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW