KezdőlapKékfényFontos a biztonság a nyári szünetben is

Fontos a biztonság a nyári szünetben is

-

Otthonaink védelme és az áldozattá válás elkerülése érdekében több tanáccsal szolgál a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a dunaújvárosi családoknak, elsősorban a most kezdődő nyári szünet kapcsán.

Amennyiben a gyermekek egyedül vannak a lakásban, soha ne engedjenek be idegent, az utcán pedig ne álljanak szóba ismeretlennel, ne fogadjanak el semmit, idegen autójába ne üljenek be. A szülők tanítsák meg gyermeküknek a 112—es segélyhívó szám használatát, az ő telefonszámuk pedig mindig legyen meg a gyereknél. Telefonon történő megkeresésénél is legyenek elővigyázatosak a gyermekek, bizalmas információt senkivel ne osszanak meg. A nyílászárókat ne hagyják még bukóra sem, ha elhagyják az otthonukat. Ilyenkor csak annyi pénzt vigyen magával a gyermek, amennyi feltétlenül szükséges. A készpénzt a személyes iratokkal együtt biztonságos helyen – például belső zsebben – tárolja. Szükség esetén bátran szólítsák meg az egyenruhás rendőrt, és kérjék a segítségét!

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szezonáliszöldség- és gyümölcsértékesítőket is ellenőriz a NAV

0
A NAV Fejér Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának revizorai április 15. és 30. között a szezonáliszöldség- és gyümölcsértékesítőknél ellenőrzik a nyugtaadást, az online pénztárgépek használatát,...
DunaOnline

FREE
VIEW