Közélet

Hétfőn kezdődik a városi napközis tábor

Mint már arról korábban beszámoltunk, hétfőtől kezdődik a központi napközis tábor. Ennek részleteiről sajtótájékoztatót tartottak a Szalki-szigeti kempingben, ugyanis ez lesz a tábor helyszíne is.

Farkasné Vörös Magdolna, a Dunaújvárosi Gazdasági Ellátó Szervezet igazgatója elmondta, összesen 180 jelentkezés érkezett hozzájuk, június 22-én pedig 71 gyermekkel fogják megkezdeni a táboroztatást. Különféle játékos foglalkozásokkal szolgálnak majd a fiataloknak. Kéthetes turnusok lesznek egészen augusztus 7-ig, de menet közben még lehet csatlakozni, akár csak néhány napra is. Ez esetben néhány nappal korábban már be kell fizetni a költségeket, hogy biztosíthassák az étkezést a gyermeknek.

A volán különjáratot indít a táborozóknak, amely a Béke városrészből a Római városrészen át a kempingig fog közlekedni: reggelente leviszi a gyerekek, délután pedig visszahozza őket. A megállóhelyeket iskolákhoz kötötték, tehát az indulás az Arany iskolát érinti, majd következik a Dózsa és a Gárdonyi. Ezeknél reggel 6 órától már ügyeletet látnak el.

-Hirdetés-

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
DunaOnline

FREE
VIEW