KezdőlapKözéletAlma mater találkozót szervez az egyetem

Alma mater találkozót szervez az egyetem

-

Rendhagyó Alma Mater Találkozót és Szakestélyt szerveznek október 17-én a Dunaújvárosi Egyetemen, de ezúttal kicsit kibővítve. A 10-20-30-40-50 éve végzetteken kívül, szeretettel várnak minden olyan volt és jelenlegi hallgatót, aki eme nagyszabású eseményen részt kíván venni.

A találkozót az egyetem Rendezvény- és Sportcsarnokában rendezik meg, ahol 550 vendéget tudnak fogadni maximálisan. Amennyiben a létszám e fölé menne, úgy a jelentkezések alapján időrendi sorrendben tudják elfogadni a regisztrációt, valamint a felszabaduló helyek függvényében. A cél az, hogy a dunaújvárosi felsőoktatáshoz kötődők minél szélesebb körét egy asztalhoz tudják ültetni egy jó beszélgetés, „sztorizás” érdekében. Az este folyamán a 2020-ban valétáló hallgatókat is búcsúztatják az Alma Matertől. A jelentkezési határidő szeptember 18., a részvételi díj tartalmazza a délutáni találkozó, a vacsora, a kupa, a Szakestély, valamint a Valéta Bál költségeit.

Minden további információ az egyetem honlapján is megtalálható.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Négy dunaújvárosi diák jutott be a Szakma Sztár Fesztiválra

0
A szakmunkástanulók legnagyobb, legrangosabb országos megmérettetésének, a Szakma Kiváló Tanulója Verseny fináléjába négy dunaújvárosi diák jutott be- erről számolt be a Dunaújvárosi Hírlap online...
DunaOnline

FREE
VIEW