KezdőlapKözéletAlma mater találkozót szervez az egyetem

Alma mater találkozót szervez az egyetem

-

-Hirdetés-

Rendhagyó Alma Mater Találkozót és Szakestélyt szerveznek október 17-én a Dunaújvárosi Egyetemen, de ezúttal kicsit kibővítve. A 10-20-30-40-50 éve végzetteken kívül, szeretettel várnak minden olyan volt és jelenlegi hallgatót, aki eme nagyszabású eseményen részt kíván venni.

A találkozót az egyetem Rendezvény- és Sportcsarnokában rendezik meg, ahol 550 vendéget tudnak fogadni maximálisan. Amennyiben a létszám e fölé menne, úgy a jelentkezések alapján időrendi sorrendben tudják elfogadni a regisztrációt, valamint a felszabaduló helyek függvényében. A cél az, hogy a dunaújvárosi felsőoktatáshoz kötődők minél szélesebb körét egy asztalhoz tudják ültetni egy jó beszélgetés, “sztorizás” érdekében. Az este folyamán a 2020-ban valétáló hallgatókat is búcsúztatják az Alma Matertől. A jelentkezési határidő szeptember 18., a részvételi díj tartalmazza a délutáni találkozó, a vacsora, a kupa, a Szakestély, valamint a Valéta Bál költségeit.

Minden további információ az egyetem honlapján is megtalálható.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Horgászati tilalom június 15-től

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról számolt be, hogy sikeresen megtörtént az idei második pontytelepítés a Kikötői-öbölben és a Felső-öbölben. Előbbinél 3 mázsa, utóbbinál 7...
DunaOnline

FREE
VIEW