KezdőlapKözéletÜnnepséget tartott a Dunaújvárosi Óvoda

Ünnepséget tartott a Dunaújvárosi Óvoda

-

-Hirdetés-

Egy ünnepséget tartott tegnap a Dunaújvárosi Óvoda a pedagógiai munkát közvetlenül segítő munkatársaik és a technikai dolgozóik részére, hogy így köszönjék meg az egész évben végzett áldozatos, lelkiismeretes munkájukat.

Az ünnepség a Lajos király körúti Százszorszép Tagóvodában volt, amelyen elsőként Gyenes Józsefné, a Dunaújvárosi Óvoda vezetője köszöntötte az egybegyűlteket. Mint mondta, ez a tanév az összefogásról szólt. Nehéz időszakon vannak túl, átszervezések és más munkában való helytállás is jellemezte az elmúlt hónapokat. Mindenki kivette a részét a pandémiás helyzet során, valaki az ügyeletes óvodákban dolgozott, fertőtlenített, valaki maszkot varrt, vagy éppen az önkormányzati feladatellátásban, gyógyszerek és élelmiszerek vásárlásában segített az időseknek. Az óvodavezető megköszönte valamennyi kolléga munkáját, hozzáállását, hogy együttes erővel sikerült minden helyzetet megoldaniuk. Az eseményen jutalmakat is átadtak a kiemelkedő munkát végző dajka néniknek, pedagógiai asszisztenseknek, akikre a tagóvodavezetők tettek javaslatot.

Elismerést kapott Horváthné Kelényi Mariann, Szabó Mihályné, Benedek Ilona, Horváth Zoltánné, Botka Andrea, valamint Takács Károlyné, akit nyugdíjba vonulása alkalmából is köszöntöttek a kollégák. Szintén nyugdíjazása, munkája elismeréséül köszöntötték még Vajda Györgynét és Demeter Józsefnét. A pedagógiai asszisztensek közül Jeszenőiné Lak Ildikó és Szöllősi Eszter vehetett át elismerést.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szirénapróba lesz hétfőn

0
A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatja a lakosságot, hogy a veszélyes üzemek másfél kilométeres körzetébe telepített Monitoring és Lakossági Riasztó rendszer szirénáinak működését...

Folytatódnak a földárverések

DunaOnline

FREE
VIEW