KezdőlapKözéletA kényes kérdésekre nincs válasz

A kényes kérdésekre nincs válasz

-

Dunaújváros Megyei Jogú Város vezetése (Pintér Tamás polgármester, valamint Mezei Zsolt, Barta Endre és Szabó Zsolt alpolgármesterek) sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a következő hónapokban 200 millió forintból valósul meg a Dunaferr SE tornacsarnokának energetikai felújítása.

Szerkesztőségünk néhány nappal ezelőtt egy e-mailt küldött városunk szóvivőjének, amelyben tisztelettel érdeklődtünk arról, hogy a felújítás költségeihez az önkormányzat mekkora összeggel járul hozzá. Medgyesi Miklós úr gyors reagálásából megtudhattuk, hogy ő, és Barta Endre alpolgármester szabadságát tölti. Azóta viszont eltelt jó néhány nap, de válasz nem érkezett, pedig a két úriembert láthattuk a közgyűlésen és több sajtónyilvános rendezvényen is. Ezek után nem tudunk másra gondolni, minthogy egyszerűen nem kívánnak kérdésünkre válaszolni.

Természetesen nem ért váratlanul minket ez a fajta negatív hozzáállás, hiszen a kommunikációjuknak az a lényege, hogy a számukra kényes kérdésekre egyszerűen nem reagálnak, mintha nem is létezne az adott probléma. Összes energiájukat arra fordítják, hogy „semmittevésüket” látványos köntösbe bújtatva eladják. A sajtószóvivő bizonyára hatalmas energiát fordít arra, hogy a „cukiságkampány” keretében fényezze a testületet, hiszen a kameráknak feltétlen követni kell, amikor a néhány megbeszélt címre ebédet visz a polgármester, vagy átveszi a városi vállalkozók adományait, esetleg a városháza fénylő ablakaiból kialakított szívecske előtt pózolnak a képviselők.

Kommunikálni kell az olyan jelentős eseményeket, mint az utcanévnapok ünneplése, egy repedezett betonplacc parkolóvá nyilvánítása. Vagy az előző városvezetés által elnyert pályázatból felújított mozi átadásán folytatott „pávatánc”. Arról viszont nem kapunk információt, hogy miért nem nyitják ki az élményfürdő belső területét. A „vírushelyzetre” hivatkoznak, de ez elég olcsó trükk, hiszen a pár méterre levő Fabó Éva Sportuszoda teljes kapacitással üzemel. Mi mindig próbáljuk tényekkel, adatokkal, hangfelvételekkel, alátámasztani az írásainkat. A bevezetőben említett kérdésünket elküldtük a Magyar Torna Szövetségnek is, ahonnan azt a tájékoztatást kaptuk, hogy ezt az összeget a kiemelt sportágfejlesztés létesítmény fejlesztése kapcsán a szövetség biztosítja a Dunaferr Sportegyesület számára. Ennek ellenére nem vagyunk abban biztosak, hogy miénk abszolút igazság, ezért kérdeztük meg a másik felet is.

A dolgok pikantériája, hogy a független Varga „Borzasztó” Richárd és hű csatlósa, a beszédhibás segédpincér magabiztos megnyilvánulásai rendre megdönthetetlennek hitt igazságokat tükröznek. Természetesen ezen nem csodálkozunk, hiszen csak az intelligens emberek vannak tele kételyekkel.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

A kézfertőtlenítés fontosságáról szerveztek játékos feladatokat a kórházban

0
Magyarország 2010-ben csatlakozott a „Felhívás a betegellátás globális biztonságáért” című nemzetközi programhoz. A kezdeményezés a fertőzések megelőzésére irányuló tevékenységeket támogatja, ezen belül is a...
DunaOnline

FREE
VIEW