KezdőlapKékfényAz emberkereskedelemmel foglalkozó bűnszervezet kizsákmányolta a dunaújvárosi nőt

Az emberkereskedelemmel foglalkozó bűnszervezet kizsákmányolta a dunaújvárosi nőt

-

A Fejér Megyei Főügyészség kizsákmányolás céljából elkövetett emberkereskedelem bűntette és más bűncselekmény miatt vádiratot nyújtott be annak a bűnszervezetnek a négy tagjával szemben, akik a sértettet szexuális cselekmény végzésére bírták rá, abból rendszeres jövedelemre tettek szert, magukat kitartatták.

A vádirat szerint a szervezetet irányító terhelt 2019. márciusától augusztusáig a kiszolgáltatott helyzetben tartott sértettet prostitúciós tevékenység végzésére bírta rá, és a jövedelme átadására kényszerítette. Az irányítóval rokoni kapcsolatban álló két vádlott a prostitúciós tevékenységből származó bevétel leplezése érdekében bankszámlát nyitott, amelyre a sértett a jövedelmét utalta. A terheltek a bankautomatából felvett összegeket a szervezetet irányító férfinak átadták, amellyel a vádlott közel egymillió forintot szerzett meg.

A főügyészség a vádiratában a bűnszervezet különös visszaeső vezetőjével szemben fegyházbüntetés, további tagjaival szemben börtönbüntetés kiszabását, a bűnös vagyon elvonását, valamint az irányító letartóztatásának fenntartását indítványozta.

ugyeszseg.hu

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szolgálati Jelet adományoztak a katasztrófavédelem három munkatársának

0
Tíz éves hivatásos tűzoltói szolgálat elismeréseként Szolgálati Jelet adományozott a belügyminiszter három Fejér vármegyei tűzoltónak- adta hírül a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mint azt...
DunaOnline

FREE
VIEW