KezdőlapKözéletSporttámogatási kérelmek elbírálásáról döntöttek

Sporttámogatási kérelmek elbírálásáról döntöttek

-

Korábbi rendszer alapján pályázatot írt ki az önkormányzat a sportszervezetek támogatására. Alapítványi kérelmek is érkeztek a megadott határidőre, ezekről döntöttek a mostani közgyűlésen.

Öt szervezet részére biztosítanak 2,55 millió forintot: a Dunaújváros Tornasportjáért Alapítvány 750 ezer forint, a Kőrösi Diákalapítvány 200 ezer forint, a Dunaújvárosi Birkózósport Alapítvány 500 ezer forint, a Dunaújváros Utánpótlás Sportjáért Alapítvány egymillió forint, a Petőfis Tanítványainkért Alapítvány 100 ezer forint támogatásban részesül.

Arról is döntött a közgyűlés, hogy 7,6 millió forint támogatást biztosít a Dunai Ökölvívó Sportegyesület, a Dunaújvárosi Amerikai Futball Sportegyesület, valamint a Dunaújváros Utánpótlás Futball Klub Sportegyesület részére a radari tömegsporttelep használatára, azzal a kikötéssel, hogy a Dunai Ökölvívó Sportegyesület nem rendelkezik kizárólagos használattal a telepen található Nyers László Küzdősport Centrumban.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Négy dunaújvárosi diák jutott be a Szakma Sztár Fesztiválra

0
A szakmunkástanulók legnagyobb, legrangosabb országos megmérettetésének, a Szakma Kiváló Tanulója Verseny fináléjába négy dunaújvárosi diák jutott be- erről számolt be a Dunaújvárosi Hírlap online...
DunaOnline

FREE
VIEW