KezdőlapKözéletAz elméleti képzéseket online tartja szeptembertől az egyetem

Az elméleti képzéseket online tartja szeptembertől az egyetem

-

Idén szeptemberétől, a Dunaújvárosi Egyetem továbbra is szem előtt tartja a hallgatói sikeresség támogatását és a gyakorlatorientált képzés kivitelezését.

Az egyetem arról számolt be, hogy az intézmény vezetősége, a 2020/2021. tanév 1. félévében gyakorlatorientált képzési modellt előtérbe helyezve reagál a COVID-19 járványhelyzettel kapcsolatos intézkedésekre. A Rektori – Kancellári utasítás célja, hogy hallgatóik az intézmény célkitűzésének megfelelően megszerezzék azt a gyakorlati tudást, amellyel sikeresen tudnak abszolválásuk után elhelyezkedni a munkaerőpiacon. Ennek érdekében az egészségügyi intézkedésekhez igazodva, a Dunaújvárosi Egyetem 2020 szeptemberétől az elméleti kurzusokat digitális online formában, míg bizonyos képzések esetében a labor és gyakorlati tantárgyakat tömbösített, kislétszámú csoportokban tartja meg a félév második felében.

Az intézkedés hatáskörébe tartoznak majd olyan tantárgyak, mint a műszaki laborokhoz kapcsolódó mérések, televíziós stúdióhoz kapcsolódó vágások és felvételek vagy az informatikai területhez tartozó gyakorlati kurzusok. A személyes jelenlétet igénylő gyakorlati kurzusokról és részleteikről az érintett hallgatókat a Tanulmányi Hivatal kollégái a tanév kezdetéig tájékoztatni fogják.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW