KezdőlapKözéletNyilatkozni kell a szülőknek a gyermekük egészségi állapotáról

Nyilatkozni kell a szülőknek a gyermekük egészségi állapotáról

-

Az idei nevelési év kezdetekor, szeptember 1-jén az orvosi igazolás helyett elég egy nyilatkozatot leadnia az adott óvodai intézményekben a szülőknek arról, hogy gyermekük egészséges.

Egy formanyomtatványt kell kitölteni, ami a Dunaújvárosi Óvoda honlapján is elérhető. Gyenes Józsefné, az óvoda vezetője arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy az egészség megőrzése, illetve a fertőzés elkerülése érdekében fenntartják a járványügyi ajánlásokat, óvintézkedéseket. Jelenleg is felügyelnek gyermekekre, de nyilván most fognak érkezni nagy számban az apróságok a közösségbe, mintegy 1240 óvodással kezdik meg a nevelési évet, közülük pedig 350-en lesznek a kiscsoportos óvodások.

A vezető arról is szólt, hogy ha az első napokban azt veszik észre az óvodapedagógusok a gyermeken, hogy köhög, lázas, folyik az orra, akkor orvosi igazolást fognak kérni a gyermek szüleitől.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pomázi Csaba jókívánságai Pintér Tamás részére

0
A Dunaújváros távhőszolgáltatását érintő szerdai cikkünk tartalmi részét Pintér Tamásnak írt levelében megerősítette Pomázi Csaba. Emellett arról is tájékoztatta a polgármestert, hogy így a...
DunaOnline

FREE
VIEW