KezdőlapKözéletFokozottan ügyelnek a gyerekek biztonságára a Dózsában

Fokozottan ügyelnek a gyerekek biztonságára a Dózsában

-

A Dózsa György Általános Iskola egy hosszabb tájékoztatót tett közzé a honlapján, jelezve azt, hogy milyen szabályozások, rendelkezések érvényesek a tanév kezdésétől az egészség megőrzése és a járványügyi helyzetből adódó esetleges fertőzés elkerülése érdekében.

Szeptember 1-től az épületbe csak az iskola tanulói és dolgozói léphetnek be. Kivételt képez ez alól szeptember elsején az első osztályosokat kísérő szülő, az előre megbeszélt egyeztetett időpontban, az iskola portáján bejelentkezve, a szülői értekezletek alkalmával, az étkezés befizetésekor, illetve hivatalos ügyek intézése esetében. Az intézménybe való belépés ezekben az esetekben csak szájmaszk viselésével lehetséges. Arra kérik a szülőket, hogy a pedagógusokkal való kapcsolattartáshoz elsősorban a digitális platformokat részesítsék előnyben. A tanítási nap folyamán a tanulók az osztálytermeikben tartózkodnak, nincs szaktantermi vándorlás. A délelőtti levegőzés az alsó és a felső tagozaton egyénileg kialakított rend szerint történik. A tanulók esetében az iskola épületén belül egyéni igény szerint használható a maszk, de azt kérik, hogy minden tanuló táskájában legyen bekészítve maszk a váratlan helyzetekre felkészülve. A tanév elején minden szülőnek nyilatkoznia kell gyermeke egészségi állapotáról.

Az EMMI által kiadott intézkedési tervnek megfelelően, amennyiben az intézményben a gyermeknél bármely betegség tünetei észlelhetők, haladéktalanul elkülönítik őket és értesítik a gondviselőt. Ezt követően az orvos utasításának megfelelően kell eljárnia! Az intézmény fokozottan ügyel az iskolai környezet vírusmentességének megőrzésére! A magas tanulói létszám miatt teljes elkülönítésre nincs lehetőségünk, de az osztályközösségek elkülönítésével a személyes találkozásokat igyekszünk minimálisra csökkenteni!

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Dr. Molnár Lászlóra emlékeztek a selmeci hagyományok őrzői

0
Legendás főigazgatójukra, a 25 éve elhunyt Dr. Molnár Lászlóra emlékeztek a selmeci hagyományokat őrző hallgatók a dunaújvárosi köztemetőben - adta hírül felsőoktatási intézményünk. Dr....
DunaOnline

FREE
VIEW