KezdőlapKözéletCOVID-elleni protokollt alkalmaznak a színházban

COVID-elleni protokollt alkalmaznak a színházban

-

A Bartók Kamaraszínház kollektívája egy tájékoztatót adott ki, amelyben hangsúlyozzák, nagyon fontos számukra a látogatók egészségének védelme ebben a rendkívüli helyzetben.

A többi színházhoz hasonlóan a Bartók Színház is bevezette a COVID-elleni védekezés protokollját, és ennek kapcsán figyelembe vették az országosan a zárt terekre vonatkozó javaslatokat is. A nézőteret naponta több alkalommal is fertőtlenítik. A nézőtéren és a közönségforgalmi területeken a nézőik és a színház munkatársai számára is kötelező a maszkviselése. Munkába lépés előtt minden kollégájuk testhőmérsékletét megmérik, és csak az egészséges kollégáik vehetik fel a munkát. Az előadásokat csak tünetmentes nézők látogathatják. Nézőik testhőmérsékletét a színházba való belépés előtt automata hőmérővel megmérik. Ha valakinek a testhőmérséklete eléri a 37,6°C-ot, nem engedik be a színházba, de segítenek abban, hogy egy másik alkalommal megnézhesse az adott előadást. A színház számos pontján elhelyeztek kézfertőtlenítőket, amiket igénybe vehetnek a látogatók. Kérik, hogy a színházból való távozáskor is figyeljenek a távolságtartás szabályaira. Javasolják, hogy a jegyeket online vásárolják meg.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tényszerű adatok az elmúlt évek dunaújvárosi beruházásairól

0
Már hónapok óta dübörög a „Rajta, Újváros!” Egyesület választási kampánya, amelyben azokkal a beruházásokkal kérkednek, amelyek elnyerése egyértelműen az előző városvezetéshez köthető. Természetesen tisztában...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW