KezdőlapKözéletHőmérőket kapott az Arany iskola

Hőmérőket kapott az Arany iskola

-

Örömmel számolt be arról a hírről az Arany János Általános Iskola, hogy a szülői szervezet és a diákönkormányzat támogatásával két darab korszerű hőmérővel gazdagodott a járványügyi eszköztáruk, amelyet ezúton is köszönnek.

A köznevelési intézmények egyébként ajánlásokat kaptak a pandémiás protokollra, amelyek mentén az iskolák kialakították saját eljárásrendjüket. Az Arany iskola a honlapján is hangsúlyozza a minisztérium által összeállított intézkedési tervet. Például szülő, kísérő nem léphet be az iskolába, csak az intézményvezető előzetes engedélyével, illetve kifejezetten szülők részére szervezett programon való részvétel céljából. A nevelési-oktatási intézményt kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató gyermek, tanuló látogathatja. Amennyiben gyermeknél tüneteket észlelnek a szülők, a NNK aktuális eljárásrendje alapján gondoskodni kell orvosi vizsgálatról. A szülő köteles az iskolát értesíteni, ha a gyermeknél koronavírus-gyanú vagy igazolt fertőzés van. Az a tanuló, aki bármilyen betegség miatt otthon maradt, a háziorvos, a kezelőorvos igazolásával vagy kórházi zárójelentéssel mehet újra az intézménybe. Hatósági házi karantén esetén a járványügyi hatóság által kiadott, a járványügyi megfigyelést feloldó határozatot szükséges bemutatni.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW