KezdőlapKözéletRendhagyó sportnap volt az egyetemen

Rendhagyó sportnap volt az egyetemen

-

Kedden rendhagyó sportnapot tartott a Dunaújvárosi Egyetem. A járványügyi helyzet miatt ezúttal az online térben mutathatták meg erejüket, ügyességüket a kihívásra vállalkozó fiatalok.

Mint arról a felsőoktatási intézmény beszámolt, a hallgatók a választott versenyszámokat különböző médiatartalmak segítségével tudták igazolni a kiírásnak megfelelően. A meghirdetett versenyszámok közül, a hallgatók kerékpározás, futás, dekázás számokban indultak. A kerékpározásnál és a futásnál a megtett kilométer számított, míg a dekázás esetében a kreativitás volt hangsúlyban.

A zsűri tagjai, Rajcsányi-Molnár Mónika, oktatási és általános rektorhelyettes, Lászlóné Kenyeres Krisztina, oktatási igazgató, Kiss András, a DUE DSE elnöke, valamint Tóbiás Anett, a hallgatói önkormányzat elnöke az egyetem „A” épületének előadójában gyűlt össze, hogy értékeljék a beküldött tartalmakat. Kerékpározásban Kasza Dávid, dekázásban  és futásban Ivády István lett az első helyezett. A hallgatók az emléklapot, illetve a nyereményeket postai úton fogják megkapni.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW