-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Idén Etyek lesz a Megyenap házigazdája

Idén Etyek lesz a Megyenap házigazdája

A Fejér Megyei Önkormányzat éves nagyrendezvényének, a Megyenapnak idén Etyek lesz a házigazdája szeptember 18-án, a járványhelyzethez igazodó szabályok szigorú betartásával. Dunaújvárosban egyébként 2015-ben rendezték meg a Megyenapot, amelyen rendszerint díjakat adnak át és bemutatják a megye településeinek értékeit.

Mint azt a megyei önkormányzat weboldalán részletezik, 9 órai kezdettel zártkörű díszközgyűlésen adják át a megyei kitüntető címeket és díjakat. Akik a járványhelyzet miatt nem vehetnek részt személyesen az ünnepségen, azoknak a Fejér Megyei Önkormányzat most az online térben biztosít lehetőséget a bekapcsolódásra. A Megyenapról szóló sajtótájékoztatón dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke hangsúlyozta, hogy ez a program a járványhelyzet okán a tervezettnél és megszokottnál kicsit visszafogottabb, szűkebb körű lesz, ennek ellenére mindazon elemeket tartalmazza, amelyek méltán emelték a népszerű, keresett események közé.

Hozzátette, hogy a szabadtéri események, így a Megyekorzó és Fejér Termék Vásár, a Megyei Értéktár Piknik a kiegészítő programokkal együtt ugyancsak a hatályos járványügyi előírások betartása mellett várja majd az érdeklődőket.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW