KezdőlapKözéletMa van az Autómentes nap

Ma van az Autómentes nap

-

Ma van az Autómentes nap. A Vasvári Pál Általános Iskola a hagyományoknak megfelelően egy izgalmas, játékos délelőttöt tart a fiataloknak a Petőfi ligetben, „Klímavédelmi Akciónap és Autómentes Nap – Élhető éghajlatért” címmel.

Lesz például kerékpáros ügyességi akadálypálya, amit bárki kipróbálhat. Lesz környezetvédelmi és klímavédelmi totó a polgármesteri hivatal standjánál. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság standja balesetmentes közlekedéssel kapcsolatos érdekes bemutatóval, vetélkedővel, totóval, ügyességi gokart pályával várja a résztvevőket. A felhívásban szerepel az is, hogy  „Hulladékból Érték” elnevezéssel, a klímavédelemmel kapcsolatban várnak minden korosztály részéről saját készítésű plakátot vagy hulladékból készült ötletes szemléltető eszközöket, vagy a saját készítésű tárgyról készített fényképet és leírását. A benyújtott munkákat értékelik, a legjobbakat kiállítják és díjazzák a Klímavédelmi Akciónap és Autómentes Napon. Szeptember 22-én a Volánbusz Zrt. Dunaújvárosban ingyenes közlekedést biztosít a dunaújvárosi helyi autóbuszjáratain.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pomázi Csaba jókívánságai Pintér Tamás részére

0
A Dunaújváros távhőszolgáltatását érintő szerdai cikkünk tartalmi részét Pintér Tamásnak írt levelében megerősítette Pomázi Csaba. Emellett arról is tájékoztatta a polgármestert, hogy így a...
DunaOnline

FREE
VIEW