KezdőlapKözéletA paksi Energetikai Technikumban mutatkozott be az egyetemünk

A paksi Energetikai Technikumban mutatkozott be az egyetemünk

-

Szeptember 24-én a paksi Energetikai Technikumba látogatott a Dunaújvárosi Egyetem beiskolázási projektje.

Mint arról felsőoktatási intézményünk beszámolt, számukra ez az intézmény prioritást élvez, hiszen számos leendő mérnökhallgató érkezik innen évről évre a Dunaújvárosi Egyetemre, hogy műszaki területen gyarapítsák tudásukat. Az egyetem által nyújtott lehetőségek és szolgáltatások mellett természetesen az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.-ről is szólt előadásuk. A végzős technikumos hallgatóknak tartottak egy összefoglalót a Paksi Atomerőmű tevékenységéről, továbbtanulási lehetőségekről, illetve a karrier lehetőségekről is.

Hisznek abban, hogy a Dunaújvárosi Egyetem az az intézmény, ahol a biztos tudás megszerzésével az atomerőműnél biztos karriert futhatnak be a hallgatók. Többször beszámoltak a DPR egy korábbi felméréséről, miszerint az egyetemen frissen végzett mérnökhallgatók keresnek a legjobban az országban ezen a képzésterületen, fizetésük akár 25%-kal is meghaladja országosan más intézményben végzett hallgatók fizetését, így átlagosan bruttó 450 ezer forintot keresnek a DUE abszolvált hallgatói.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Kezdődnek a ballagások

0
A Lorántffy Zsuzsanna Technikum arról adott hírt, hogy végzős kollégista diákjaikat április 23-án búcsúztatták el. Az ünnepség a hagyományoknak megfelelően zajlott. A rövid műsor...

Próbavizsgák voltak a bv-ben

DunaOnline

FREE
VIEW