KezdőlapKözéletA világ legnagyobb rövidfilm versenyére jelentkeztek

A világ legnagyobb rövidfilm versenyére jelentkeztek

-

-Hirdetés-

Az ausztrál mikrofongyártó óriás negyedik alkalommal rendezte meg a “A világ legnagyobb rövidfilm versenyét”. A My RØDE Reel elnevezésű filmversenyre a világ minden részéről több mint 3000 rövidfilm érkezett.  A nevezéseket 4 kategóriában várták: animáció, komédia, dráma és dokumentumfilm.

Magyarországról is érkezett nevezés, a dunaújvárosi kötődésű független filmes Pazsitka Ákos és kollégája Gróf András egy különleges dokumentumfilmet küldtek a megmérettetésre. Anya – Míg a halál el nem választ című alkotás megható és küzdelmes történet egy anyáról (WiesŁawa Baka) és fiáról (Lemes István Krisztián), a közös megpróbáltatásról és örömről. Az alkotók elmondták, hogy a versenyre beküldött alkotás csupán egy rövid betekintés a készülő dokumentumfilmből. 

A beérkezett pályamunkákat egy három fős nemzetközi szakmai zsűri fogja értékelni (Meyne Wyatt, Selina Miles és Ryan Connolly). A szakmai díjak mellett közönségdíjat is osztanak, melyre október 21-ig lehet szavazni a verseny hivatalos oldalán.

Itt lehet szavazni!

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Különleges bánásmód napja Dunaújvárosban

0
A fogyatékossággal élők problémáira hívja fel a figyelmet az a rendezvénysorozat, amelyet szolidaritás céljával rendeznek meg szeptember 19-től 23-ig a városban több helyszínen is. A...
DunaOnline

FREE
VIEW