-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Online nyílt napot tart az egyetem

Online nyílt napot tart az egyetem

Online nyílt nappal és színes programokkal várja az érdeklődőket a Dunaújvárosi Egyetem. Ezzel a  rendhagyó programmal szeretnék megkönnyíteni a továbbtanulni vágyók döntését.

November 28-án 10 órakor a Microsoft Teams applikáción keresztül, egy belépési link segítségével lehet csatlakozni a nyílt naphoz. A tervek szerint még további négy időpontot is kijelöl az iskola. Az esemény kezdéseként rövid köszöntők után egy Campus túrát lehet megtekinteni, mely során egyedi szemszögből láthatják a Dunaújvárosi Egyetem területét. Ezután négy területet mutatnak majd be: informatika, műszaki, gazdász és tévés területek. E négy közül lehet egyet kiválasztani, ahol belépés után szintén egy kisfilmet tekinthetnek meg. Ha esetleg több terület is érdekel valakit, akkor sem kell aggódni, ugyanis az esemény utáni héten visszanézhető lesz a nyílt nap.

Az esemény zárásaként egy élő beszélgetős workshop következik, ahol minden területtel kapcsolatban feltehetik kérdéseiket a látogatók az egyetem kollégáinak. Szó lesz a képzési kínálatról, a campusról, a duális képzésről, a diákhitelről és egyéb programokról. Az esemény fő támogatója az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. A nyílt napra egy Facebook eseményt is létrehoztak, melynél megtalálható a belépési link is.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW