-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Rajzpályázatot hirdet a horgászegyesület

Rajzpályázatot hirdet a horgászegyesület

Illusztráció

A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület  „Élet a vízparton”  címmel gyermekrajzpályázatot hirdet. A pályázat témája, hogy milyen is a vízparti élet a gyerekek szemszögéből. Három korcsoportban bírálják a beérkezett alkotásokat, külön az óvodásokért, külön az általános iskola alsó és felső tagozatos tanulókét. 

Az egyesület célja, hogy olyan rajzok szülessenek, amelyek a horgászathoz szorosan kapcsolódó, azzal természetes módon kapcsolatba kerülő élőlények, tárgyak és használati eszközök világát mutatják be a fiatal korosztály szemszögéből. Az alkotások szabadon választott technikával, A4-es méretben készülhetnek. Minden gyermek egy munkával pályázhat. A rajzlap hátoldalán kérik feltüntetni: a gyermek nevét, illetve azt, hogy melyik korcsoportban indul; az óvodájának/iskolájának nevét; a szülő nevét és telefonszámát.

A pályaműveket az egyesület irodájába kell eljuttatni személyesen vagy postai úton november 19-ig. A pályázat eredményhirdetésére november 28-án lesz az egyesület horgásztanyáján ünnepélyes keretek között.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW