-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Szakmai vizsgafelügyelők jelentkezését várják

Szakmai vizsgafelügyelők jelentkezését várják

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara pályázatot hirdet az Országos ágazati alapvizsga vizsgaelnöki névjegyzékbe és az Országos vizsgafelügyelői névjegyzékbe történő jelentkezésre.

A szakképzésről szóló törvény és a szakképzésről szóló törvény végrehajtásáról szóló kormányrendelet alapján-a szakképzés új rendszerben jelenik meg. A 2020. szeptember 1-én elindult új tanévtől megváltozott a vizsgáztatásrendszere is. Az új kamarai vizsganévjegyzékek kialakításához várják mindazon kamarai tagok jelentkezését pályázat formájában, akik vállalják a kamara delegálásában az ágazati alapvizsga vizsgabizottságában az elnöki, illetve a szakmai vizsga vizsgabizottságában a vizsgafelügyelői tisztség betöltését.

A vizsgafelügyelői pályázat benyújtásának határideje november 20., míg az ágazati alapvizsga elnöki pályázat benyújtásának határideje november 30. A szakmai vizsga vizsgabizottsága három tagból áll, amelynek ellenőrzési feladatokat ellátó tagja felel a szakmai vizsga szabályszerűségéért. A vizsgabizottság ellenőrzési feladatokat ellátó tagját (azaz a vizsgafelügyelőt) a szakmai vizsga helyszíne szerint területileg illetékes gazdasági kamara delegálja. A vizsgafelügyelői névjegyzékbe pályázati felhívás alapján lehet jelentkezni. Mindezekről bővebb információ, a jelentkezés feltételei a helyi iparkamara honlapján találhatók.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW