KezdőlapKözéletIngyenes érettségire való felkészítő programjáról is tájékoztatót tart az egyetem

Ingyenes érettségire való felkészítő programjáról is tájékoztatót tart az egyetem

-

Idén utoljára tart nyílt napot a Dunaújvárosi Egyetem, a decemer 19-én 10 órakor kezdődő online programjára hívja fel az érdeklődők figyelmét a felsőoktatási intézmény. 

A program a Facebookon kezdődik élő videókkal, majd 10:35-től a Microsoft Teams applikációban folytatódik konzultációs lehetőségekkel. Külön-külön, négy területre bontva tartják programjaikat, így mindenki a saját érdeklődésének megfelelő szakterületbe kap betekintést. Az eseményen való részvétel nem regisztrációhoz kötött, de ajánlják mindenkinek, hogy előzetesen jelezze részvételi szándékát. Bővült a program. Mint ismeretes, az emelt szintű érettségi kötelező minden egyetemi alapképzésre jelentkezőnek. Ennek érdekében 11:30 és 12:00 között egy tájékoztató előadással készülnek minden érdeklődőnek. A tájékoztató célja, hogy bemutassák ingyenes emelt szintű érettségi felkészítőiket. Ezt a programot nem csak a középoktatás szereplőinek, hanem akár a levelezősöknek is ajánlják. Többféle érettségi felkészítő áll, azok rendelkezésére, akik az érettségire jobban szeretnének felkészülni vagy éppen újra megpróbálnák a jobb teljesítményért; akiknek még nincs emelt szintű érettségijük és szeretnének diplomás képzést elvégezni; akik angol nyelvvizsgát szeretnének tenni és szükségük van plusz képzésre vagy szintet lépnének nyelvtudásukban.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tíz mázsa pontyot telepítettek a Felső-öbölbe

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról tájékoztatja a pecásokat, hogy az idei első pontytelepítés megtörtént, amelynek során 10 mázsa ponty került telepítésre a Felső-öbölbe. Fontos,...
DunaOnline

FREE
VIEW