KezdőlapKözéletIngyenes érettségire való felkészítő programjáról is tájékoztatót tart az egyetem

Ingyenes érettségire való felkészítő programjáról is tájékoztatót tart az egyetem

-

-Hirdetés-

Idén utoljára tart nyílt napot a Dunaújvárosi Egyetem, a decemer 19-én 10 órakor kezdődő online programjára hívja fel az érdeklődők figyelmét a felsőoktatási intézmény. 

A program a Facebookon kezdődik élő videókkal, majd 10:35-től a Microsoft Teams applikációban folytatódik konzultációs lehetőségekkel. Külön-külön, négy területre bontva tartják programjaikat, így mindenki a saját érdeklődésének megfelelő szakterületbe kap betekintést. Az eseményen való részvétel nem regisztrációhoz kötött, de ajánlják mindenkinek, hogy előzetesen jelezze részvételi szándékát. Bővült a program. Mint ismeretes, az emelt szintű érettségi kötelező minden egyetemi alapképzésre jelentkezőnek. Ennek érdekében 11:30 és 12:00 között egy tájékoztató előadással készülnek minden érdeklődőnek. A tájékoztató célja, hogy bemutassák ingyenes emelt szintű érettségi felkészítőiket. Ezt a programot nem csak a középoktatás szereplőinek, hanem akár a levelezősöknek is ajánlják. Többféle érettségi felkészítő áll, azok rendelkezésére, akik az érettségire jobban szeretnének felkészülni vagy éppen újra megpróbálnák a jobb teljesítményért; akiknek még nincs emelt szintű érettségijük és szeretnének diplomás képzést elvégezni; akik angol nyelvvizsgát szeretnének tenni és szükségük van plusz képzésre vagy szintet lépnének nyelvtudásukban.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szirénapróba lesz hétfőn

0
A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatja a lakosságot, hogy a veszélyes üzemek másfél kilométeres körzetébe telepített Monitoring és Lakossági Riasztó rendszer szirénáinak működését...

Folytatódnak a földárverések

DunaOnline

FREE
VIEW