KezdőlapKözéletA jövőben is folytatná az együttműködést az egyetem és a Paksi Atomerőmű

A jövőben is folytatná az együttműködést az egyetem és a Paksi Atomerőmű

-

Mint már arról előző nap beszámoltunk, december közepén lezárult az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. és a Dunaújvárosi Egyetem közös népszerűsítő kampánya. Dr. András István, felsőoktatási intézményünk rektora úgy fogalmazott az egyetem kommunikációs irodájának adott interjújában, hogy az alkalmazott tudományok egyetemeként hisznek abban, hogy a felsőoktatásnak és az iparnak szoros kapcsolattal kell rendelkeznie.

A közös együttműködés keretében céljuk volt, hogy kiemelt partnerük, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. lehetőségeit folyamatosan népszerűsítsék minden külső kommunikációs csatornán, ezzel megteremtve a lehetőséget, hogy ne csak a leendő egyetemisták, de a leendő munkavállalók is megfelelő tájékoztatást kapjanak. A beiskolázási tevékenységek marketing kommunikációjában minden rendezvényen és minden PR megjelenésben együtt mutatkoztak partnerükkel. Az év első negyedében a személyes népszerűsítést a vírushelyzetet megelőzően Magyarország legnagyobb oktatási kiállításán való részvétellel kezdték, de az esztendő során az atomerőmű és az egyetem közös kampány keretében meglátogatta a potenciális középiskolákat, gimnáziumokat és pályaválasztási eseményeket is. A digitális térben az egyetem magyar és külföldi honlapján, Facebook és Instagram oldalán állandó megjelenést biztosítottak grafikák, cikkek, videók és bejegyzések formájában. Bízik benne, hogy a jó kapcsolat és az együttműködés a későbbiekben is folytatódik.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Nyitott napot tartott a bv. intézet

0
A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzási koncepciójának megfelelően április 30-án megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. Mint arról a bv. beszámolt,...

Kezdődnek a ballagások

DunaOnline

FREE
VIEW