KezdőlapKözéletVállalati esettanulmány versenyt szervezett az egyetem

Vállalati esettanulmány versenyt szervezett az egyetem

-

A Dunaújvárosi Egyetem Társadalomtudományi Intézetének Közgazdaságtudományi Tanszéke, egy EFOP-os, „A felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása a Dunaújvárosi Egyetemen és a Milton Friedman Egyetemen” című pályázat keretében esettanulmány készítő versenyt hirdetett a 2020-21. tanév őszi félévében.

Mint arról felsőoktatási intézményünk beszámolt, az immáron negyedik alkalommal megszervezett verseny feladatait a járványügyi helyzet miatt  teljes egészében az online térbe helyezték át. Ez azonban nem tántorította el a hallgatókat a jelentkezéstől, így a verseny kilenc csapat részvételével zajlott. A csapatok előzetes mentor-foglalkozásokat követően, önállóan dolgozták ki vállalati esettanulmányaikat, felhasználva az intézet által szervezett kurzusokon megszerzett ismeretanyagot. A verseny írásbeli fordulóját követően, a kiválasztott csapatok a 2021. január 15-én megrendezett prezentációs fordulón mutatták be munkájukat. A benyújtott írásbeli pályamunkák és a prezentációs forduló alapján a hallgatók értékelésére az egyetemen megrendezendő oklevél- és díjátadó esemény keretében kerül sor.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

A kézmosás fontosságára hívták fel a figyelmet

0
A WHO 2009-ben május 5-ét jelölte ki Kézhigiénés Világnapnak annak apropóján, hogy a kézhigiéné az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzések megelőzésének egyik leghatékonyabb módja. A...
DunaOnline

FREE
VIEW