KezdőlapKözéletOnline előadást szervez az iparkamara

Online előadást szervez az iparkamara

-

-Hirdetés-

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara egy újabb online webináriumra hívja a helyi vállalkozókat, vállalkozásokat. Ezúttal a 2021. január 1-től érvénybe lépő fogyasztóvédelmi jogszabályok változásairól lesz szó.

Az előadó dr. Hajnal Zsolt, aki 2003 óta a Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesületének elnöke. Ez a szervezet működteti a Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Irodahálózatot. Hajnal Zsolt 2006 óta a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának oktatója, jelenleg egyetemi adjunktusa és 2005-tól a Hajdú-Bihar megyei Békéltető Testület elnöke. A rendezvény február 9-én 10 órakor kezdődik. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékát legkésőbb 2021. február 8-ig kell jelezni a helyi kamaránál, a honlapon található online regisztráció által.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szirénapróba lesz hétfőn

0
A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatja a lakosságot, hogy a veszélyes üzemek másfél kilométeres körzetébe telepített Monitoring és Lakossági Riasztó rendszer szirénáinak működését...

Folytatódnak a földárverések

DunaOnline

FREE
VIEW