KezdőlapKözéletHárom elsős osztály indítását tervezi a Dózsa

Három elsős osztály indítását tervezi a Dózsa

-

Mivel a járványügyi helyzet nem teszi lehetővé a már hagyományos iskolaváró foglalkozások, rendezvények megszervezését, több iskola az online térben, honlapján igyekszik minél részletesebben bemutatni az intézmény kínálta lehetőségeket az iskolaéretté váló gyermekek és szüleik számára.

A Dózsa György Általános Iskola is nagyobb hangsúlyt fektetett erre az elmúlt időszakban, több videót is feltöltöttek a honlapjukra, illetve bemutatták a három tervezett első osztály indítására vonatkozó legfontosabb információkat. Az „a” osztály az angol tagozatos osztály, ahol emelt szinten zajlik a nyelvoktatás, napközis rendszerű Süki Anikó és Bebesi Csaba vezetésével. A „b” osztály a német -kompetencia tagozat, ahol kompetencia alapú az oktatás emelt szintű német nyelvoktatással, iskolaotthonos rendszerben, röplabda specifikáció lehetőségével. Ezt az osztályt Siposné Nagy Krisztina és Johan Fanni vezeti majd. A „c” osztály tanítói Novák Gáborné és Hegedűsné Látos Andrea lesz. Itt értékközvetítő és képességfejlesztő programot valósítanak meg művészeti nevelésbe ágyazva, néptánccal, furulyával, bábozással, angol nyelvvel, iskolaotthonos rendszerben.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Képzési támogatásról szervez előadásokat a kamara

0
A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara „A felnőttképzés jelenlegi rendszere és a vállalkozások számára elérhető támogatási lehetőségek bemutatása” címmel tájékoztató fórumot szervez április 30-án 10...
DunaOnline

FREE
VIEW