KezdőlapKözéletKálló Gergely vagyona jelentősen gyarapodott a megválasztása óta

Kálló Gergely vagyona jelentősen gyarapodott a megválasztása óta

-

Az országgyűlési képviselők eleget tettek a január 31-i határidőig vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségüknek, amelynek a 2020. december 31-én fennálló vagyoni állapotot kell tükrözniük. Kíváncsiak voltunk arra, hogy Fejér megye 4. számú választókerületének „szolgája”, Kálló Gergely milyen változásokat tett közzé.

A 2020. április 2-án keltezett vagyoni nyilatkozatában az szerepel, hogy Érden egy 2018-ban vásárolt, 600 négyzetméteres ingatlanon található családi ház tulajdonosa 1/2-ed részben. A 2021. évi vagyoni nyilatkozatában azonban jelentősen kibővült az ingatlanok listája.  A 2020. december 31-i állapot szerint a fenti ingatlanon kívül egy Budapest I. kerületi 173 négyzetméteres lakás, valamint egy szentendrei 199 négyzetméteres ingatlanon lévő 130 négyzetméteres családi ház 1/3-ad részének a tulajdonosa lett. A szerzési jogviszony mindkét esetben ajándékozás. Az ingatlan adás-vétellel foglalkozó különböző portálokon szereplő adatok szerint az említett helyeken lévő két ingatlanok értéke, akár több száz millió forint is lehet.

Kálló Gergely tehát nagyon jól viselkedhetett a megválasztását követő időszakban, hiszen valakitől vagy valakiktől rendkívül értékes ajándékokat kapott.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Mintegy 230 felvételi elbeszélgetést bonyolított le az egyetem tanárképző intézete

0
Április 8-11 között lezajlottak a felvételi vizsgák a Dunaújvárosi Egyetem Tanárképző Központjában.-erről számolt be közleményében felsőoktatási intézményünk. Mint azt részletezik, 17 833 jelentkezővel a...
DunaOnline

FREE
VIEW