KezdőlapKözéletPályázatot hirdet a katasztrófavédelem

Pályázatot hirdet a katasztrófavédelem

-

Huszonegyedik alkalommal, 2021-ban is meghirdeti a Dr. Balogh Imre Emlékpályázatot az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A pályázat célja nem változott, ezúttal is fórumot teremt a tudományos, technikai vívmányok bemutatására, illetve annak ábrázolására, hogy ezek hogyan illeszthetőek a katasztrófavédelem feladatkörébe. Mindemellett a pályázónak tere nyílik a tűzmegelőzés, tűzoltás, műszaki mentés, tűzvizsgálat témájához kapcsolódó egyéb területek bemutatására is- erre hívja fel a dunaújvárosiak figyelmét a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A tudományos igényű pályamunkákat 2021. május 10-ig várja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A dolgozatban ki lehet fejteni egyebek mellett a műszaki vagy technikai fejlesztéshez, a meglévő javító, karbantartó rendszerek működéséhez, az informatika vívmányainak alkalmazhatóságához, a humánerőforrás-gazdálkodáshoz, vagy a tűzoltó szakmához kapcsolódó egyéb aktuális kérdést is. A harminc oldalas dolgozatokat szakértő zsűri bírálja el, a zsűritagok eddigi tapasztalatai szerint hasznos, a tűzoltás vagy műszaki mentés területén jól alkalmazható tanulmányokat küldtek be a kollégák.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

150 ezer forint adomány gyűlt össze a gyermekosztálynak

0
A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági Pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának - erről adott hírt egészségügyi intézményünk. Mint azt...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW