-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet DVCSH szerint Dunaújváros MJV Önkormányzata és intézményei tartoznak

DVCSH szerint Dunaújváros MJV Önkormányzata és intézményei tartoznak

A mai napon Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. hivatalos oldalán a következő fogyasztói értesítést tette közzé:

„Tisztelt Fogyasztók!

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata és intézményeinek tartozása, és a lakossági fogyasztói kintlévőségek miatt is a fokozottan igénybevett erőművi és távhőszolgáltatói főberendezések halaszthatatlan kijavítását és cseréjét a források hiánya, valamint a kedvezőtlen, hideg időjárás miatt eddig nem tudta társaságunk elvégezni.
Az e hét végére előrejelzett, illetőleg várható enyhébb időjárás azonban lehetővé teszi ezeknek a munkáknak a megkezdését, elvégzését.
A teljes, városi szintű leállást igénylő főberendezés hibaelhárítást szombat és vasárnap éjjel tervezzük végezni, így a távhőszolgáltatás február 6-án és 7-én az éjszakai órákban szünetel, ebből következően az azt követő napokon a nappali órákban is előfordulhat szolgáltatási színvonal csökkenés.
Társaságunk munkatársai igyekeznek ezeket a karbantartási munkákat, a berendezések cseréjét az éjszakai órákban a legrövidebb idő alatt elvégezni a távhőszolgáltatás folyamatosságának és minőségének mielőbbi visszállítása érdekében.

Tisztelettel kérjük a lakosság türelmét és megértését!

Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.”

Dunaújváros Önkormányzata közösségi oldalán reagált:

„Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának és az általa fenntartott intézményeknek nincs 60 napon túli lejárt tartozása a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. felé. Önkormányzatunk semmilyen értesítést nem kapott a DVCSH-tól arra vonatkozóan, hogy az egész várost érintő karbantartási munkákra lenne szükség.”

A Rajta Újváros csapata a 2019-es választási kampányban még városvezetési minimum kapcsán tette közzé a következő plakátot:

Forrás: Facebook
Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW