KezdőlapKözéletSzorgoskodnak a Petőfi diákjai

Szorgoskodnak a Petőfi diákjai

-

Nem tétlenkednek a tanuláson kívüli plusz feladatokban a Petőfi Sándor Általános Iskola diákjai. Az intézmény egy összefoglalót adott ki azzal kapcsolatban, hogy a téli szünet után milyen büszkeségre okot adó eredményeket értek el a fiatalok.

Mint már arról beszámoltunk, Ökoiskolaként úgynevezett öko-fogadalmakat vállaltak az osztályok annak érdekében, hogy közösségi munkával tehessenek a környezetükért. Ennek keretében többek között felületi fertőtlenítéseket végeztek, segítettek a karácsonyi dekorációk leszedésében, pakoltak és szortíroztak a szekrényekben, szertárakban. Januárban két petőfis osztály is továbbjutott a Pannon Oktatási Központ által szervezett online vetélkedő első fordulóján. A 7.a osztály 6 fővel, míg a 8.a osztály 3 fővel szerepel a versenyben, ahol földrajz és informatika tudásukat bevetve kell helyt állniuk. Jelenleg a második forduló eredményhirdetését várják.  Az iskola arról is ír, hogy a tanulmányi munka egyik fokmérője lehet a megszerzett dicséretek száma. Ez ebben a hónapban összesen 79 darab volt. A legtöbbet a 7.b osztály szerezte, 23 darabot.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

A tánc világnapjáról is megemlékeztek a pálhalmai bv-ben

0
A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben is megemlékeztek a tánc világnapjáról. Mint arról a bv. beszámolt, a faliújságokra különböző, a zene- és a tánc jótékony...

Kezdődnek a ballagások

Próbavizsgák voltak a bv-ben

DunaOnline

FREE
VIEW