KezdőlapKözéletSenior tájfutó vébé lesz megyénkben

Senior tájfutó vébé lesz megyénkben

-

A feol cikke alapján a Fejér Megyei Önkormányzat arról számolt be honlapján, hogy megyénkben rendezik meg a 35 éven felüliek nyílt tájfutó-­világbajnokságát.

Ezt a világesemény eredetileg Japán rendezte volna, de az olimpia át helyezése miatt visszalépett az állam a program lebonyolításától. Ekkor a nemzetközi szövetség hazánkat kérte fel, végül Fejér megyét választották a rendezvény helyszínéül. A világbajnokság védnöke dr. Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke lesz. Az augusztus 7-13. közötti erőpróbán várhatóan kétezer-háromezer sportbarát vesz majd részt, a megmérettetésekre bárki nevezhet, még a dunaújvárosi futóközösségek tagjai is, akik megfelelnek a korosztálynak. A résztvevők többsége egyébként a cikk alapján Skandináviából érkezik. A verseny helyszíne érinti Székesfehérvárt és a sukorói térséget is.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

150 ezer forint adomány gyűlt össze a gyermekosztálynak

0
A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági Pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának - erről adott hírt egészségügyi intézményünk. Mint azt...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW