-Hirdetés-
Kezdőlap Politika Vajon melyik Pintér Tamás igazi arca?

Vajon melyik Pintér Tamás igazi arca?

Dunaújváros Megyei Jogú Város hivatalos közösségi oldaláról származó információ szerint szerdán délelőtt az Európai Parlament magyar alelnökét, Dobrev Klárát fogadta a város vezetése és Kálló Gergely országgyűlési képviselő a Városházán. A poszt szerint a város vezetői a 2021-2027-es uniós költségvetési forrásból ugyanis minél többet szeretnének Dunaújvárosban látni. Emellett szóba került a járvány elleni védekezés is. Kiderült az is, akik nagy pártpolitikai összeesküvéseket vártak, azoknak csalódniuk kell, hiszen ilyen ezúttal sem történt. A végére természetesen odakerült a szinte kötelező szlogen: „Továbbra is Dunaújvárosért és a dunaújvárosiakért dolgozunk, minden lehetséges eszközzel!”

Forrás: Dunaújváros Önkormányzata Facebook

A minden lehetséges eszköz kategóriába valóban sok minden belefér. Elég ugyanis az internetet böngészve felidézni, milyen viszonyban társalogtak például 2012 februárjában a DK-s és a Jobbikos felek.  Nem éppen baráti kapcsolatról számoltak be a hírportálok képes beszámolói, amikor a DK-s rendezvényt megzavarta Pintér Tamás a jobbikos szimpatizánsokkal.

„A Köztársaság napja címzetű beszédek közben megjelent Pintér Tamás Jobbikos képviselő és helyi elnök a csapatával, a tér oldalánál felsorakoztak és zászlót bontottak.”

Egy másik hírportál a következőképpen számolt be az eseményről.

„Február 1-jén a Gyurcsány-féle Demagóg Kommunisták felvonulást és tüntetést akartak tartani Dunaújvárosban.

Ezt a helyi nemzeti oldal (Jobbik, Jobbik IT, HVIM, MNG, UMGM) felháborodással fogadta, s spontán ellendemonstrációval megmutatták, hogy ElQró csapatának semmi keresnivalója a városban.

A nemtetszésüket két transzparensen is kifejezték, és rákérdeztek arra, hogy akkor miért nem óbégatott a csürhe, amikor 2006-ban emberek szemét lőtték ki, életeket nyomorítottak meg, és a szólásszabadságot akadályozták. Az egyik transzparens szövege: „Ha nem ti lophattok, akkor nincs demokrácia?”. Másik feliratukon értelmezték a komcsik evolúcióját: csótány, patkány, Gyurcsány.

Az ellentüntetőkkel érkező Pintér Tamás helyi Jobbik-elnök elmondta, hogy nincs megbocsájtás a hazánkat megnyomorító Gyurcsány Ferencnek és bandájának, és soha nem fogják szó nélkül hagyni, hogy vonulgassanak Dunaújvárosban.” – írta a kuruc.info.

Íme a jelenlegi polgármesternek, Pintér Tamásnak az akkori rendezvényen résztvevő DK-s szimpatizánsoknak szóló megnyilvánulása:

Forrás: internet

De, ahogy a mondás tartja, a cél szentesíti az eszközt. A hatalom megszerzése érdekében a korábbi sérelmekre fátylat borítottak a felek.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW