KezdőlapKékfényKörözött személyeket fogtak a rendőrök

Körözött személyeket fogtak a rendőrök

-

-Hirdetés-

Dunaújvárosban, a Verebély László utcában ellenőriztek a járőrök egy személygépjárművet és annak vezetőjét március 5-én, nem sokkal éjfél után.

Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a Gárdonyi Rendőrkapitányság a 22 éves fiatal körözését rendelte el, mivel a vele szemben kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. A rendőrök a zichyújfalui lakost elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd a bírság megfizetése után szabadon bocsátották. Pár órával később, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság illetékességi területéhez tartozó Adonyban a körzeti megbízott vont intézkedés alá egy 35 éves férfit. Az ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy a Sarkadi Rendőrkapitányság a békési lakos körözését rendelte el, mivel a rá kiszabott pénzbírságot nem fizette meg. Az egyenruhások a férfit elfogták, majd előállítását követően a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába kísérték.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Különleges bánásmód napja Dunaújvárosban

0
A fogyatékossággal élők problémáira hívja fel a figyelmet az a rendezvénysorozat, amelyet szolidaritás céljával rendeznek meg szeptember 19-től 23-ig a városban több helyszínen is. A...
DunaOnline

FREE
VIEW