KezdőlapDunaferrRészletekben fizet ismét a vasmű

Részletekben fizet ismét a vasmű

-

Megint részletekben fizeti ki a munkabért az ISD Dunaferr Zrt. a munkavállalói részére. Úgymond az eddigi módszer szerint, nettó 200 ezer forintig fizette meg március 10-ig a béreket.

A fennmaradó összeget pedig legkésőbb március 26-ig teljesíti. Evgeny Tankhilevich, az ISD Dunaferr Zrt. legfőbb, általános vezérigazgató-helyettese ezúttal azt írta levelében, hogy a stratégiai partnerrel történő szerződéskötés a végső szakaszába ért. A magyar kormány is közreműködik annak érdekében, hogy tető alá hozzák a vállalat túlélését jelentő megállapodást. Viszont Evgeny Tankhilevich szerint „ezt most tönkre teheti az az ismételt ukrán és helyi Vasas Szakszervezet vezetőségi támadás, amit bizonyítottan meghamisított dokumentumokkal próbáltak végrehajtani múlt pénteken”. Hozzátette, az ügyben büntetőfeljelentést tettek.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

A közszolgálati egyetemről érkeztek látogatók a bv-be

0
A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet mélykúti alegységében jártak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Büntetés-végrehajtási tanszékének hallgatói. Mint arról a bv. beszámolt, az egyetem...
DunaOnline

FREE
VIEW