KezdőlapGazdaságMég több vállalkozás válik jogosulttá az újraindítási gyorskölcsönre

Még több vállalkozás válik jogosulttá az újraindítási gyorskölcsönre

-

Kibővült a támogatotti kör. Az átmeneti bezárás sok vállalkozás számára okoz nehézséget, különösen a szolgáltató szektorban. Ennek ismeretében jóval szélesebb körben biztosítjuk a tízmillió forintos újranyitási gyorskölcsönt, azt minden, a bezárásban érintett vállalkozás kérheti majd, jelentette be Gulyás Gergely kancelláriaminiszter a csütörtöki Kormányinfón.

Utasítottuk a Magyar Fejlesztési Bankot, hogy ennek feltételeit mihamarabb teremtse meg, az Innovációs és Technológiai Minisztérium pedig a kereskedelmi és iparkamarához fordul, hogy a gyorskölcsön feltételeiről minél előbb értesülhessenek a vállalkozások.

A bértámogatásokat folyamatosan, ütemezetten utalják. Az 50 százalékos támogatást az érintettek egész márciusra megkapják, ugyanakkor mentesülnek a munkáltatói járulék, valamint a szociális hozzájárulási adó fizetése alól is, s a kata átalányadóját is elengedik márciusra az érintettek számára.

Forrás: Kormany.hu

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Rajzpályázatot hirdet a rendőrség és a MÁV

0
A Fejér vármegyei Rendőr-főkapitányság arról számolt be, hogy a MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajz-pályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés....
DunaOnline

FREE
VIEW