KezdőlapKözéletMestervizsgára lehet jelentkezni idén is

Mestervizsgára lehet jelentkezni idén is

-

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara az Innovációs és Technológiai Minisztérium által finanszírozott szerződés keretében idén is szervez mesterképzést és vizsgáztatást, meghatározott keretszámmal, támogatott formában.

A képzés és vizsgáztatás fajlagos költsége 420 ezer forint személyenként, amelyből csak 84 ezer forintot kell a jelentkezőnek megfizetnie, a fennmaradó részt a program finanszírozza. A mestervizsga célja, hogy biztosítsa a magasabb szakmai minősítés elérésének lehetőségét, a tanulók képzéséhez szükséges, magas szintű szakmai és pedagógiai ismeretek elsajátítását, a vállalkozás indításához, sikeres működtetéséhez szükséges ismeretek elsajátítását. A jelentkezés feltétele többek között az adott szakmában az állam által elismert szakképesítés, az adott szakma mestervizsga követelményrendszerében előírt szakirányú szakmai gyakorlati idő. A szakmai gyakorlat részidőkből is összeállhat, de az utolsó időszak nem lehet egy évnél rövidebb, és a vizsgára jelentkezés időpontjában az utolsó igazolt szakmai gyakorlat nem lehet egy évnél régebbi. A gyakorlati időbe nem számítható be a GYED, illetve a sor- vagy tartalékos katonai, valamint polgári szolgálat ideje. A részvételi szándékot a helyi kamara honlapjáról letölthető jelentkezési lappal kell jelezni, és itt található bővebb információ is.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Harminckétezer járművet ellenőriztek a vármegyei rendőrök a Speedmarathon során

0
A ROADPOL kezdeményezéséhez csatlakozva április 19-én reggel 6 órától 24 órás sebességellenőrzést tartott a rendőrség, ez volt a Speedamarthon nevű akció. A lakosság aktív...
DunaOnline

FREE
VIEW