KezdőlapKözélet4 iskola eszközfejlesztését segítette a BMW

4 iskola eszközfejlesztését segítette a BMW

-

Csaknem száz monitort és laptopot, valamint további ötven informatikai eszközt adományozott Fejér és Pest megyei általános iskoláknak a BMW Group Magyarország- erről számolt be a Dunaújvárosi Tankerület.

A BMW Group Magyarország a Klebelsberg Központ közreműködésével négy általános iskola digitális fejlődését segíti mintegy 150 darab informatikai eszköz adományozásával. A Fejér megyei Ercsi Eötvös József Általános Iskola és a Sárkeresztúri Általános Iskola, valamint a Pest megyei Huszka Hermina Általános Iskola és a Tatárszentgyörgyi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola számára a bajor autógyártó hazai képviselete korábban használatban lévő eszközeit adományozta. A pandémia időszakában különösen fontos, a digitális oktatást gördülékenyebbé tevő mintegy ötven laptopot és a hozzá tartozó kiegészítőket is tartalmazó adományt a BMW Group Magyarország február 4-én adta át az intézményeknek. Péterffy Balázs, a Klebelsberg Központ szakmai elnökhelyettese úgy fogalmazott, a gyermekeket, tanulókat egy olyan világra kell felkészíteni, amelyben a digitális kompetenciák alapvető elvárásként jelennek meg. A Klebelsberg Központ és a tankerületi központok mindent megtesznek azért, hogy biztosítottak legyenek a minőségi oktatáshoz szükséges körülmények. Az elmúlt 4 évben folyamatosan bővítették az iskolák eszközparkját több tízmilliárd forint értékben. Ehhez a munkához kaptak segítséget a BMW Group Magyarországtól, amelynek jóvoltából a Dunaújvárosi és Monori Tankerületi Központ által fenntartott négy általános iskola tanulói gazdagodnak eszközökkel. Az eszközöket a BMW Group Magyarország vecsési központjában vette át dr. Hrutkáné Molnár Monika a Monori, és Szilágyiné Németh Sarolta, a Dunaújvárosi Tankerületi Központ igazgatója.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Deutsch Tamás az EP-választás jelentőségéről beszélt

0
Deutsch Tamás, a június 9-i választáson a Fidesz-KDNP európai parlamenti listájának vezetője látogatott Pusztaszabolcsra, ahol Dr. Mészáros Lajossal, térségünk országgyűlési képviselőjével és Dr. Molnár...
DunaOnline

FREE
VIEW