KezdőlapKözéletPénzügyi ismereteiket bővítették a rudasosok

Pénzügyi ismereteiket bővítették a rudasosok

-

A Rudas Közgazdasági Technikum is csatlakozott a Pénz7 elnevezésű programsorozatról. A középiskola beszámolója alapján, a tantermen kívüli digitális oktatáshoz igazodva március első-második hetében az iskola osztályai, a kilencediktől a tizenegyedik évfolyamig részt vett a sorozatban.

A diákok pénzügyi felkészültségét, tudatosságát és vállalkozói szemléletét fejlesztették külső gazdasági szakemberek, osztályfőnökök és az iskolában tanító közgazdász szaktanárok segítségével. A Pénz7 témája – „Tudatos pénzkezelés a családban – Családi költségvetés” közel állt tanulóikhoz, hiszen nap mint nap kapcsolatba kerülnek a pénzzel különböző szituációkban. A tanítási órák keretébe helyezett kisfilm megtekintése, a tanórai beszélgetések és előadások a fiatalok gyakorlati ismereteit fejlesztették. Többek között szóba került a családi költségvetés, a megtakarítási és a befektetési lehetőségek is. A diákok aktívak, befogadók voltak, sőt volt olyan osztály, aki még grátisz órát is igényelt vállalkozási ismeretekből.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Végéhez ért az egyetem nyílt tantárgyi képzése

0
A Dunaújvárosi Egyetem Informatikai Intézete sikeresen zárta a "Fejlett IT infrastruktúrák" című nyílt tantárgyát. Mint azt felsőoktatási intézményünk részletezte, a márciusban indult, "Fejlett IT...

Próbavizsgák voltak a bv-ben

Lányok napja az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW