KezdőlapKözéletOnline előadások választhatók a Mindenki Egyetemén

Online előadások választhatók a Mindenki Egyetemén

-

-Hirdetés-

A Dunaújvárosi Egyetem a 2015/2016. tanév első félévében indította el a Nyitott Egyetem programját a város és a régió lakosai számára.

Mint azt felsőoktatási intézményünk vázolta, a kezdeményezés célja, hogy a Dunaújvárosban és a környékén élő lakosok számára az egyetem megnyissa kapuit, és az érdeklődők izgalmas kurzusok formájában bekapcsolódhassanak képzéseikbe. Az intézmény 2016 őszén megújult Mindenki Egyeteme címmel hirdette meg programjait. A Mindenki Egyetemén résztvevők megismerhetik belülről a Dunaújvárosi Egyetem életét, oktatóit és hallgatóit.
A képzés a jelentkezők számára a Dunaújvárosi Egyetem jóvoltából ingyenes. Az intézmény a Mindenki Egyetemének programját a társadalmi felelősségvállalás keretein belül indítja el, az életen át tartó tanulás jegyében. Bárki jelentkezhet, akit a meghirdetett előadás témái közül valamelyik érdekel, de akár valamennyi előadás is választható. Áprilisban hat előadás lesz, mindegyik körülbelül másfél órás időtartamban. A jelentkezési határidő az előadást megelőző nap. Az első két online előadás április 10-én esedékes. Reggel 9 órai kezdettel dr. Odry Péter az elektromobilitás témájában,  az autózásról, annak múltjáról, jelenéről és jövőjéről tart előadást, majd 13 órától dr. Király Zoltán a számítástechnika törtéről beszél az őskortól napjainkig. Szó lesz még a drónok világáról, az e-kereskedelem kihívásairól.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Horgászati tilalom június 15-től

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról számolt be, hogy sikeresen megtörtént az idei második pontytelepítés a Kikötői-öbölben és a Felső-öbölben. Előbbinél 3 mázsa, utóbbinál 7...
DunaOnline

FREE
VIEW