KezdőlapPolitikaSegítünk Kálló Gergelynek tovább számolni

Segítünk Kálló Gergelynek tovább számolni

-

Az egyik közösségi hírportálon az Országgyűlés Hivatala Jobbik Frakciójának fizetett hirdetésében láthattuk Kálló Gergely parlamenti felszólalását, amelyben többek között arról elmélkedett, hogy a kormány által elvont gépjármű adóbevételek összegét mire lehetett volna fordítani körzetéhez tartozó településeken.

Forrás: Kálló Gergely Facebook

Állítása szerint például Iváncsa esetében 8 millió, míg Dunaújvárost tekintve 123 millió forint a kiesés. Az általa kért árajánlatok alapján ebből Iváncsán 53 darab (150 943 Ft/db) kutyaürülék eltakarítására is alkalmas utcai szemetest lehetett volna kihelyezni. Dunaújváros útjain pedig 2 782 négyzetméternyi (44 212 Ft/m2) kátyút lehetett volna eltüntetni.

Tisztelettel kérdezzük a képviselő urat, hogy azon a tényen miért nem háborodik fel, hogy Dunaújváros önkormányzata az adófizetők pénzéből évi 240 millió forintot fizet egy magáncégnek propaganda médiarendszer üzemeltetésére? Segítünk kiszámolni, ebből az összegből 1 590 db kutyaürülék eltakarítására is alkalmas utcai szemetest lehetett volna kihelyezni, vagy 5 428 négyzetméternyi kátyút lehetett volna eltüntetni Dunaújvárosban.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Végéhez ért az egyetem nyílt tantárgyi képzése

0
A Dunaújvárosi Egyetem Informatikai Intézete sikeresen zárta a "Fejlett IT infrastruktúrák" című nyílt tantárgyát. Mint azt felsőoktatási intézményünk részletezte, a márciusban indult, "Fejlett IT...

Próbavizsgák voltak a bv-ben

Lányok napja az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW