KezdőlapKözéletJogerősen pert vesztett Dunaújváros önkormányzata

Jogerősen pert vesztett Dunaújváros önkormányzata

-

Hírportálunkon 2020. december 16-án „Csak a sírás a lényeg?” címmel cikk jelent meg, amelyben a szerző a véleménynyilvánítás szabadságának határait még csak meg sem közelítő kritikát fogalmazott meg az önkormányzat tevékenységéről.

Ezt követően az önkormányzatot képviselő ügyvédi iroda helyreigazítás iránti kérelemmel fordult szerkesztőségünkhöz, kérve annak közzétételét, hogy „a 2020. december 16-án „Csak a sírás a lényeg?” címmel megjelent cikkben valótlanul állítottuk, hogy Dunaújváros városa fizetett cikket rendelt meg az interneten saját fényezése érdekében”. Mivel ennek nem tettünk eleget, keresetben kérték, hogy a bíróság kötelezzen minket a portál kezdő oldalán 24 órán keresztül önálló hírként, a helyreigazító közlemény megjelentetésére. Ezt azonban a Székesfehérvári Törvényszék, majd a Győri Ítélőtábla is elutasította. A számunkra megítélt hat számjegyű összeget az önkormányzat már át is utalta a bankszámlánkra, amelyet a későbbiekben természetesen jótékony célra fordítunk. Ezek után a város lakóiban joggal merülhet fel a kérdés, hogy a folyamatos forráshiányra panaszkodó önkormányzat, miért pazarolja felelőtlenül az adófizetők pénzét.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Harmincnégy fogvatartott vizsgázik

0
A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben is megkezdődött a szakmaképzések vizsgaidőszaka. Mint arról a bv. beszámolt, a kétéves szakmaképzések interaktív online szakmai vizsgáin összesen 34...
DunaOnline

FREE
VIEW