KezdőlapKultúraA színház még nem nyit ki, online előadásokkal zárják az évadot

A színház még nem nyit ki, online előadásokkal zárják az évadot

-

A dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza a színház épületében már nem játszik a közönség előtt az évad végéig, azaz június közepéig.

Ebben a pár hétben online folytatják a programokat, közben több produkciót is folyamatosan próbálnak a nyári szabadtéri helyszínekre. Ugyanakkor előbb kezdik a jövő évadot: már augusztusban- erről tájékoztatja a közönséget a kulturális intézmény. Két házi bemutatójuk lesz májusban: az Illatszertár és a János vitéz különleges táncjáték. Aztán elkezdik az izgalmasan „összetett” című kortárs mű, a Hamlear próbáit – két dunaújvárosi születésű művésszel, Nagy Ervinnel és Koltai Róberttel. Utána sorra jönnek a vendégjátékaik – kizárólag szabadtéri színházakban országszerte. Utaznak a Sándor Mátyással, a Toldival, a Jónás könyvével, az Utánképzés ittas vezetőknek című sikerprodukcióikkal. A Hamleart a Gyulai Várszínház Shakespeare Fesztiválján játsszák. 2021 augusztusában az új évadot a Bartók Liget nyári programsorozatukkal indítják.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pomázi Csaba jókívánságai Pintér Tamás részére

0
A Dunaújváros távhőszolgáltatását érintő szerdai cikkünk tartalmi részét Pintér Tamásnak írt levelében megerősítette Pomázi Csaba. Emellett arról is tájékoztatta a polgármestert, hogy így a...
DunaOnline

FREE
VIEW