KezdőlapPolitikaA WHO jóváhagyásával véglegesen összedőlt a Sinopharm-vakcina elleni liberális propagandahadjárat

A WHO jóváhagyásával véglegesen összedőlt a Sinopharm-vakcina elleni liberális propagandahadjárat

-

Azzal, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) pénteken globális jóváhagyást biztosított a Sinopharm-vakcina számára, véglegesen összedőlt a kínai oltóanyaggal szembeni liberális propagandahadjárat – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, az uniós tagországok külügyminisztereinek egynapos ülésének szünetében.

A politikus magyar újságíróknak nyilatkozva hangsúlyozta, a WHO jóváhagyásával, illetve a G20-as országok közelgő globális egészségügyi csúcstalálkozóját megelőzően új helyzet állt elő a világjárvány elleni küzdelemben.

Innentől kezdve a Sinopharm oltóanyagával szembeni, illetve a Sinopharm-vakcinát használó országok elleni hadjáratnak ideje véget vetni, és véget vetni annak a rendkívül felelőtlen politikának, amivel megpróbálták emberek tíz- és százezreit elbizonytalanítani az oltások felvételétől – mondta Szijjártó Péter.

(mti)

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

150 ezer forint adomány gyűlt össze a gyermekosztálynak

0
A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági Pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának - erről adott hírt egészségügyi intézményünk. Mint azt...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW