KezdőlapGazdaság10 éves a Clasman Csoport

10 éves a Clasman Csoport

-

Fennállásának 10. évfordulója kapcsán egy közleményben összegezte a dunaújvárosi központú Clasman Csoport a társaság eddigi munkásságát.

A 10 éve alapított, száz százalékban magyar tulajdonú Clasman Csoport kis „garázscégből” nőtte ki magát az ágazat egyik meghatározó szereplőjévé. Nagyvállalati szférában szerzett tapasztalattal és tudással érkezett a cég három alapító tagja a vállalkozói pályára egy évtizeddel ezelőtt, amikor megszületett a döntés, hogy saját javukra fordítják a megszerzett szakértelmet, ismeretet és ismeretséget. A három vállalkozó szellemű tulajdonos építési projektek szervezésére először a Dél-Magyarországi Építőipari Klasztert, majd a klaszter menedzsereként az Clasman Kft. alapította meg. Utóbbi a technikai csőszerelésben és acélszerkezetek gyártásában aktívan részt vett a megalakulás kezdetétől. Fél évvel később már 25 főt foglalkoztatott a cég, 2015-ben pedig egy 3,5 hektáros területű ingatlan megvásárlásával hozták létre a Clasman Csoport jelenlegi dunaújvárosi telephelyét, ahol napjainkban száz fő feletti munkatárssal folyik az acélszerkezetek, rozsdamentes- és szénacél berendezések gyártása különböző ágazatok számára. A folyamatosan változó piaci körülményekhez rugalmasan alkalmazkodva, az egyedi igényeket maximálisan kiszolgálva több hazai és nemzetközi cégnek dolgoznak, akikkel több éve fennálló együttműködést ápolnak. Az utóbbi néhány évben az ipari beruházások mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az élelmiszeripar kiszolgálására. A vállalat nagy hangsúlyt fektet a kutatás-fejlesztésre, mérnökeinek és az Óbudai Egyetemmel történő együttműködésének köszönhetően folyamatosan új termékekkel bővíti portfolióját, növeli gyártó kapacitását, hangsúlyt fektet a gyártási folyamatai optimalizálására, és a legmodernebb vállalatirányítási rendszerek használatára. Az elmúlt években az automatizálás és az informatika egyre nagyobb szerepet kapott a cég életében. Elsődleges céljuk a versenyképes és fenntartható gyártás biztosítása lett. Jelenleg is több saját termék fejlesztésén dolgoznak.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Üzentek a fogvatartottak Anyák napja alkalmából

0
Hetekkel anyák napja előtt megkezdődött a készülődés a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet bernátkúti objektumában annak érdekében, hogy II. számú Idősek Otthonának minden lakója, édesanyák,...
DunaOnline

FREE
VIEW