KezdőlapKözéletTudásbajnokságon bizonyítottak az Arany diákjai

Tudásbajnokságon bizonyítottak az Arany diákjai

-

Tanulmányi eredményről számolt be az Arany János Általános Iskola. A Bendegúz Gyermek- és Ifjúsági Akadémia által szervezett Tudásbajnokság mára az egyik legnagyobb és legrangosabb tanulmányi versennyé vált.

A matematikai megmérettetésére a dunaújvárosi iskolából öt tanuló nevezett. Mindannyian szép teljesítménnyel zárták az első fordulót: Kollár Karina (5. a) és Nagy Mira Dorottya (5. a) arany minősítést, Szabó Erik Zoltán (5. a), Sudár Laura (6. c), Kollár Bence (8. a) bronz minősítést szerzett. Ezzel a szép eredménnyel mindannyian továbbjutottak a megyei fordulóba. Itt Kollár Bence az első helyezést, míg Nagy Mira Dorottya a tizedik helyezést ért el. A versenykiírás szerint az országos döntőt eredetileg Szegeden rendezték volna, de a biztonság miatt úgy határoztak a szervezők, hogy online tartják meg, mégpedig május 28-án és 29-én.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

150 ezer forint adomány gyűlt össze a gyermekosztálynak

0
A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági Pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának - erről adott hírt egészségügyi intézményünk. Mint azt...

Pindúr Pandúrok az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW