KezdőlapKözéletA kormányhivatal megsemmisítette a jegyző végzését

A kormányhivatal megsemmisítette a jegyző végzését

-

Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere, Pintér Tamás a közelmúltban rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az önkormányzat felmondja a DVCSH-val kötött, fűtésre és a melegvíz, valamint az ivóvízre vonatkozó szolgáltatási szerződéseket. A döntéssel kapcsolatban azóta folyamatos „háborúban” állnak a felek.

A Fejér Megyei Kormányhivatal 2021. május 6-án kelt végzésében Dunaújváros jegyzőjét, Molnár Attilát a hatósági eljárásból kizárta.

Forrás: DVCSH hivatalos oldala

Ennek a jegyző nem tett eleget, és 2021. május 21-én újabb határozatot hozott, amit a kormányhivatal június 10-én kelt végzésével megsemmisített.

A történethez tartozik, hogy Molnár Attila 2021. június 2-án kelt levelében kifejtette álláspontját az üggyel kapcsolatban.

Az alábbi linken található a Fejér Megyei Kormányhivatal végzése, amelyben az üggyel kapcsolatban további részletek is megtalálhatóak.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Végéhez ért az egyetem nyílt tantárgyi képzése

0
A Dunaújvárosi Egyetem Informatikai Intézete sikeresen zárta a "Fejlett IT infrastruktúrák" című nyílt tantárgyát. Mint azt felsőoktatási intézményünk részletezte, a márciusban indult, "Fejlett IT...

Próbavizsgák voltak a bv-ben

Lányok napja az egyetemen

DunaOnline

FREE
VIEW